Help mee en doneer !

Doneer jouw bijdrage!

Elk bedrag vanaf 5 euro is welkom. Laat alsjeblieft je adres en je emailadres achter, in ieder geval wanneer je wilt horen wanneer het boek uitkomt. Of wanneer je uitgenodigd wilt worden voor de boekpresentatie. 

Meer doneren mag natuurlijk ook.

Ik lees alle reacties. Leuk wanneer je een motivatie toevoegt aan je donatie.

Je donatie komt terecht bij Cook to Learn, mijn officiële handelsnaam bij de Kamer van Koophandel. Jouw donatie draagt bij aan de research voor mijn boek, dat mensen met autisme gaat helpen op het vlak van daten, intimiteit, seksualiteit en liefde.

Hartelijk dank voor je donatie,

Karen

PS. De actie dat je een exemplaar van het boek krijgt na donatie van minimaal €25 is verlopen per 1 januari 2023.

Bedrag

Aanbevelingen

Karen gaat nooit over een nacht ijs. De hoeveelheid onderzoek die zij doet voor ze begint te schrijven is indrukwekkend. Daarna sorteert ze de informatie en licht ze toe, zodat de lezers dat onderzoek niet meer hoeven te doen. In “O, jee ik eet. Eetboek voor kinderen met autisme” weet ze een onderwerp als niet goed willen of kunnen eten op duidelijke wijze uit te leggen. Het is een volledig handboek voor iedereen die kampt met deze problematiek.

Ditmaal richt ze haar pijlen op een minstens zo complex onderwerp: seks met autisme. Zeker weten dat hier weer net zo’n goed handboek, maar dan voor volwassenen, tot stand komt!

Mathilde

Schrijfcoach

Karen is een autoriteit als het gaat over autisme. Ze is betrokken en kent de wereld van iemand met autisme en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Karen is een mooi mens met haar hart op de goede plek. Ze heeft al twee succesvolle boeken geschreven en ik twijfel er niet over dat haar derde boek net zo succesvol zal zijn. Heb je een uitdaging met of over autisme? Dan kan ik Karen van harte aanbevelen

Jolanda Damsma

Content expert