Help mee met de totstandkoming van dit boek!

Doneer jouw bijdrage!

Elk bedrag vanaf 5 euro is welkom. Vanaf een bijdrage van €25 krijg je van Uitgeverij Graviant een exemplaar van het boek zodra het uit is. Laat alsjeblieft je adres en je emailadres achter, in ieder geval wanneer je het boek wilt ontvangen. Dan kan ik het je geven of opsturen.

Meer doneren mag natuurlijk ook.

Ik lees alle reacties. Leuk wanneer je een motivatie toevoegt aan je donatie.

Je donatie komt terecht bij Cook to Learn, mijn officiële handelsnaam bij de Kamer van Koophandel. Jouw donatie draagt bij aan de research voor mijn boek, dat mensen met autisme gaat helpen op het vlak van daten, intimiteit, seksualiteit en liefde.

Hartelijk dank voor je donatie,

Karen

Bedrag

Aanbevelingen

Karen gaat nooit over een nacht ijs. De hoeveelheid onderzoek die zij doet voor ze begint te schrijven is indrukwekkend. Daarna sorteert ze de informatie en licht ze toe, zodat de lezers dat onderzoek niet meer hoeven te doen. In “O, jee ik eet. Eetboek voor kinderen met autisme” weet ze een onderwerp als niet goed willen of kunnen eten op duidelijke wijze uit te leggen. Het is een volledig handboek voor iedereen die kampt met deze problematiek.

Ditmaal richt ze haar pijlen op een minstens zo complex onderwerp: seks met autisme. Zeker weten dat hier weer net zo’n goed handboek, maar dan voor volwassenen, tot stand komt!

Ingrid Bilardie

Schrijfcoach

Karen is een autoriteit als het gaat over autisme. Ze is betrokken en kent de wereld van iemand met autisme en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Karen is een mooi mens met haar hart op de goede plek. Ze heeft al twee succesvolle boeken geschreven en ik twijfel er niet over dat haar derde boek net zo succesvol zal zijn. Heb je een uitdaging met of over autisme? Dan kan ik Karen van harte aanbevelen

Jolanda Damsma

Content expert